Lízing haszonjárművek

Vegye igénybe lízingpartnereink szolgáltatásait, és nem kell teljes árat fizetnie haszonjárművek, építőipari és mezőgazdasági gépek vásárlásakor. Remek lehetőséget biztosítunk, hogy gyorsan és nagy kiadások nélkül korszerűsíthesse járműparkját. Csak válassza ki weboldalunkról a kívánt járművet, a további részleteket pedig beszélje meg lízingpartnereinkkel!

A weboldalunkon megtalálható bármely típusú, az Ön üzleti igényeinek megfelelő gép lízingelhető: nyerges vontatók, kamionok, billenőplatós teherautók, építőipari és mezőgazdasági gépek, egyéb haszonjárművek.

Egy lízingügylet menete alapvetően a következő: Ön keres egy eladót, majd kiválasztja a megfelelő szállítóeszközt vagy gépegységet. A mi partnerünk, egy lízingtársaság megvásárolja a kiválasztott járművet, elintézi a biztosítást, majd a járművet átadja Önnek, hogy azonnal használatba vehesse. Az Ön részéről ez úgy néz ki, hogy kifizeti az induló előleget (általában a teljes költség 10-40%-ának megfelelő összeget), átveszi a járművet, majd havonta fix összeget törleszt, ezt azonban általában már a jármű használata során keletkező bevételekből.

Ugyanakkor megtartja a vállalkozás forgóeszközeit, és élvezheti a komoly adómegtakarítás előnyeit. A lízingszerződés lejáratakor a fizetések teljesítése után fennmaradó áron Ön megkapja a járművet. Lásd a további részleteket.

By clicking any link or object on this website, you unconditionally agree and authorize us to process your personal data, including the use of cookies and other tracking technologies. It is implemented to enhance and personalize your experience on this website, other our websites and websites of third-party advertisers cooperating with us. Our partnering companies may also store cookies on your device or use similar technologies to collect and process the personal information. Learn more about how we treat your private information.